Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Mirza, Bandırmaspor'a otobüs kazandırdı

Mirza, Bandırmaspor

Bandırmaspor'un uzun yıllardır devam eden, düzenlenen kampanyalara rağmen çözülmeyen otobüs sorununu Belediye Başkanı Dursun Mirza çözdü.

Bandırmaspor’un uzun yıllardır devam eden, düzenlenen kampanyalara rağmen çözülmeyen otobüs sorununu Belediye Başkanı Dursun Mirza çözdü.
Bandırma Belediyesi tarafından açılan ihale ile alınan lüks otobüs önümüzdeki günlerde kulübe teslim edilecek.
Dursun Mirza, Bandırmaspor’a desteklerinin süreceğini, takımdan bu yıl şampiyonluk beklediklerini belirtti.
Bandırma Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale sonucunda Bandırmaspor için araç alımı gerçekleştirildi. 41+1+1 Temsa Safir markalı lüx araç önümüzdeki 15 gün içerisinde Bandırmaspor’a teslim edilecek.
Mirza: “Bandırmaspor’u daha iyi yerlerde görmek istiyoruz”
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, amatör takımlara verilen desteğin devam edeceğini ifade etti.
Mirza, “Bandırmaspor bizim için çok önemli. İmkanlarımız doğrultusunda verebileceğimiz destekleri sunmaya devam edeceğiz. Bandırma’nın gözbebeği Bandırmaspor’u daha iyi yerlerde görebilmeyi istiyoruz.” dedi.
Seçim sürecinde verilen sözleri tek tek yerine getireceklerini belirten Dursun Mirza, “Kapalı Pazar Yerinin projesini titizlikle hazırladık. 21 Ağustos’ta ihalesini yapıyoruz. Eylül ayı içinde de çalışmaların başlayacağını öngörüyoruz. Ordu Caddesindeki Tekel Binası, Eski Belediye Binası ve Eski Hal Binasıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yapılacak incelemeler sonucu karar vereceğiz.” diye konuştu.
Bandırma’yı daha ileriye götürmek için çaba gösterdiklerini kaydeden Mirza, “Bandırmaspor’un geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bu sene inşallah yakalayacak ve şampiyon olarak bir üst lige çıkacağız. Bandırmaspor yöneticilerine, oyuncularına ve taraftarına inanıyorum. Bu inançla ve bu istekle biz de otobüs alarak destek olmaya çalıştık. İmkanlar ölçüsünde de destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli